Categorieën

Service

A15/A4 wordt geasfalteerd

A15/A4 wordt geasfalteerd
Nieuws

A15/A4 wordt geasfalteerd

  • Redactie
  • 01-06-2023
  • Nieuws
A15/A4 wordt geasfalteerd

SCHIEDAM - Rijkswaterstaat werkt dit weekend aan de verbindingsweg van de A15 naar de A4. Daarbij zijn op momenten weggedeelten afgesloten.

De weg krijgt nieuw asfalt. De wegenbouwers beginnen daaraan - in ieder geval met organiseren en afzetten, om vijf uur op zaterdagochtend. Het idee is nu dat ze tot vijf uur maandagochtend doorwerken.

Zodoende is de weg op momenten niet te gebruiken voor het wegverkeer, van knooppunt Benelux tot de Beneluxtunnel. We kruizen stroken af, zo kondigt Rijkswaterstaat aan. "De verbindingsbogen tussen de A15 en A4 zijn volledig dicht."

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer twintig minuten, zo schat RWS in.

Ingezoomd op plek en moment kondigt RWS aan dat van zaterdagochtend vijf uur tot de volgende nacht vier uur dicht zijn de parallelbaan van de A15  vanuit de Botlekbrug/Hoogvliet richting Schiedam en de de afrit van de hoofdrijbaan van de A15 vanuit Ridderkerk richting Schiedam

De nacht erop is dan de afrit van de A15 vanuit Ridderkerk richting Schiedam afgesloten. "Dit geldt voor zowel de hoofdrijbaan als voor de parallelrijbaan."
 
Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Ring Rotterdam A15, A16, A20. Bestemmingsverkeer wordt lokaal omgeleid. De omleidingen voor het verkeer zijn langs en boven de weg aangegeven.