Categorieën

Service

Actie Fundament Advies zorgt voor extra feest bij Hermes-DVS!

Actie Fundament Advies zorgt voor extra feest bij Hermes-DVS!
Sport

Actie Fundament Advies zorgt voor extra feest bij Hermes-DVS!

  • Advertorial
  • 21-05-2024
  • Sport
Actie Fundament Advies zorgt voor extra feest bij Hermes-DVS!

SCHIEDAM - In april werd de unieke vereniging actie 'SAMEN SCOREN = SAMEN VIEREN' onder de Schiedamse sportvereniging afgetrapt. Als Fundament advies geloven wij in de kracht van sporten en verbinden, mede hieruit is deze actie ontstaan.

De actie in het kort;

• Deelnemende vereniging ontvangen een vrij besteedbaar bedrag a € 150,- t.b.v. de clubkas! Wij vragen de deelnemende vereniging in ruil het delen van 6 social media berichten in het jaar 2024. De berichten worden kant en klaar en tijdig aangeleverd.

• Wanneer er vanuit, een team van een de deelnemende vereniging, twee spelers/speelsters een hypotheek af sluiten via Fundament Advies ontvangt het team een tegoed a € 250,- te besteden t.b.v. de 'Derde helft' binnen de vereniging.

• Wanneer er uiteindelijk vier spelers/speelsters of meer uit een team van een deelnemende vereniging, een hypotheek af sluiten via Fundament Advies ontvangt het team een geheel verzorgd teamuitje of bijdrage t.w.v. € 500,-! Hierbij kan men kiezen uit verschillende team activiteiten!

Afgelopen weekend was het feest bij de voetbaltak van Schiedamse sportvereniging Hermes-DVS, het eerste elftal werd vorige week al kampioen en dit werd afgelopen zaterdag nogmaals gevierd. Superleuk dat wij deze heren hebben kunnen voorzien van de "Derde helft" door de deelname aan onze actie en het feit dat er inmiddels twee spelers klant zijn geworden van Fundament Advies! Spelers Ian Wielaard en Marvin Vogels namen namens het team de waardecheque in ontvangst.

Binnenkort is het de beurt aan een senioren dames team van HCS, welke ook gebruik kunnen maken van een gesponsorde 'Derde helft' op de club.

Wil jij meer weten over deze unieke actie en wat wij als Fundament Advies voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via T: 010 - 4608901 of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam.


Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →