Categorieën

Service

Ankita opent binnenkort haar Divine Bites

Ankita opent binnenkort haar Divine Bites
Winkelen

Ankita opent binnenkort haar Divine Bites

  • Redactie/De Schiedammer Online
  • 04-09-2021
  • Winkelen
Ankita opent binnenkort haar Divine Bites

Het gezin Shah voor de winkel die binnenkort opengaat; foto: Jan Schrijver


SCHIEDAM -  Al een flink aantal maanden kun je achter de winkelruit van het winkelpand aan de Hoogstraat 3 lezen dat hier 'Divine Bites' zal komen. Binnen enkele weken is het eindelijk zover. Deze maand wil Ankita Shah opengaan met haar afhaalrestaurant met specialiteiten uit India. 

Ankita Shah (32) werd geboren in Jaipur in India, waar ze opgroeide in een middenstandersmilieu met ouders met een eigen kruidenierswinkel. Voor haar ging het roer om, toen haar man zo'n drie jaar geleden een baan kreeg aangeboden bij een ICT-bedrijf in Rotterdam. Het echtpaar woonde enige tijd in Rotterdam, kreeg achttien maanden geleden een zoon en verhuisde naar Schiedam. 

Shah legt het accent in haar te openen winkel op zoete lekkernijen en desserts uit de keuken van India, maar er zullen ook hartige Indiase snacks verkrijgbaar zijn. Het zal een take-away opzet zijn. Er komen wel enkele tafeltjes in de winkel, waaraan je de gerechten direct kunt nuttigen, maar ook als je het bestelde meteen ter plekke wilt nuttigen, zal het verstrekt worden in het wegwerpmateriaal zoals we dat gewend zijn bij take-away-horeca, zo geeft de kersverse onderneemster aan. Zij volgt Nederlandse taallessen, om binnenkort de klanten niet alleen in het Engels, dat zij vloeiend spreekt, maar ook in het Nederlands te woord te kunnen staan.

Het liefst gaat Shah op 10 september van deze maand open, omdat dat in India een feestelijke dag is, namelijk de geboortedag van Ganesha, de olifanthoofdige zoon (van Shiva en Parvati) die op veel plaatsen aanbeden wordt als god van de wijsheid, welvaart en goed geluk.