Categorieën

Service

Aqua'fitmat van start

Aqua'fitmat van start
Gezond

Aqua'fitmat van start

  • Advertentie
  • 07-03-2018
  • Gezond
Aqua'fitmat van start

Foto: zwembad Groenoord

SCHIEDAM - De afgelopen maanden is Optisport Schiedam druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe activiteit: Aqua'fitmat. De instructeurs ontwikkelden een trainingsplan dat in de voorbije weken is beproefd. Vanaf zondag 18 maart biedt Optisport Aqua'fitmat aan.

Aqua'fitmat is een intensieve volledige 'body-workout', uitgevoerd op een drijvende mat. "Daardoor moet je voortdurend je evenwicht zoeken", aldus de organisator. En dat is goed voor de 'core-stability'. "Met Aqua'fitmat versterk je dan ook alle spieren in je lijf. Wij garanderen je dat je na de les van een half uur moe maar voldaan van de Aqua'fitmat af komt. Deze training is niet te vergelijken met welke training dan ook", zo luidt de uitnodiging aan alle sportievelingen die aan hun conditie willen werken.

Ieder is welkom. Zwemvaardigheid is noodzakelijk. "Je moet blessurevrij zijn en wel al over een beetje conditie/fitheid beschikken." Tijdens Aqua'fitmat is fitnesskleding de beste dracht - of andere nauwsluitende lycra kleding. Bikini’s worden niet geadviseerd.

Aqua'fitmat wordt in zwembad Groenoord aangeboden op de volgende momenten:
- maandag 21.00 – 21.45 uur (half uur les); startdatum: 19 maart
- donderdag 9.15 – 10.00 uur (half uur les); startdatum: 22 maart
- zondag 10.00 – 10.45 uur (half uur les); startdatum: 18 maart
- of van 10.45 – 11.30 uur (half uur les); startdatum ook 18 maart

De tarieven zijn als volgt: tarief losse les: € 7,50; twaalflessenkaart: € 75,- (vijftien weken geldig).

Inschrijven kan vanaf 16 maart. Deelnemers die een twaalflessenkaart aanschaffen krijgen voorrang op de inschrijvingen. Wel zullen elke les enkele matten/plekken beschikbaar worden houden gehouden voor 'losse' deelnemers.

Inschrijven via T: 010 – 4719327 of E: [email protected]. Deelname staat vast na bevestiging door het zwembad.

Zwembad Groenoord

Prinses Beatrixlaan 2, Schiedam

Meer over Zwembad Groenoord →