Categorieën

Service

Asfalteren begint al vroeg

Asfalteren begint al vroeg
Nieuws

Asfalteren begint al vroeg

  • Redactie/Flashphoto
  • 17-11-2022
  • Nieuws
Asfalteren begint al vroeg

Foto's: Flashphoto


SCHIEDAM - Dit najaar worden op zo’n honderd locaties reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. Gisteravond zijn de werkzaamheden gestart op de ‘s-Gravelandseweg. Op de website van de gemeente Schiedam is de planning terug te vinden:

Van 16 t/m 18 november wordt in de nacht gewerkt aan de ’s-Gravelandseweg, Slimme Watering en Zwaluwlaan.

Van 21 t/m 25 november wordt overdag gewerkt aan de ’s-Gravelandseweg, Cricketweg en het Veldpad.

Op 28 en 29 november wordt overdag gewerkt aan het fietspad op de Westfrankelandsedijk en het voetpad op de Maasboulevard.

Van 5 t/m 7 december wordt overdag gewerkt op de Burgemeester Knappertlaan.

Op 12 en 13 december wordt overdag gewerkt aan de Voorberghlaan, Cricketweg, Delflandseweg, ’s-Gravelandseweg, Bokelweg, Burgemeester Van der Lippad, Nieuwlandplein, Nieuwe Haven, kruispunt Vlaardingerdijk-Westfrankelandsedijk, Cort van der Lindenpad, Bospad, Borodinlaan, W. Andriessenlaan en Burgemeester Honnerlage Gretelaan.

Van 13 t/m 16 december wordt overdag gewerkt aan de ’s-Gravelandseweg, Polderweg, Polderdwarsweg, Joppepad, Joppelaan en Windas.

Van 14 t/m 16 december werkt men ’s nachts aan de Lange Nieuwstraat, het kruispunt Vlaardingerdijk-Westfrankelandsedijk, de Mozartlaan, Borodinlaan, Van Dalsumlaan, Laan van Bol’Es en de Churchillweg.

Sommige Schiedammers vrezen voor moeilijke bereikbaarheid van hun woningen en andere plekken als gevolg van de vele - ook andere - werkzaamheden (denk aan die bij de tramlus aan de Slimme Watering/Scheepvaartweg). De gemeente gaat ervan uit dat door goede afstemming deze problemen kunnen worden voorkomen. Gezien de foto's zit er wel een verschilletje tussen hoe ''s nachts' wordt opgevat...