Categorieën

Service

Bibliotheek Schiedam start nieuwe reeks over gezondheid

Bibliotheek Schiedam start nieuwe reeks over gezondheid
Gezond

Bibliotheek Schiedam start nieuwe reeks over gezondheid

  • Advertorial
  • 03-10-2022
  • Gezond
Bibliotheek Schiedam start nieuwe reeks over gezondheid

De Bibliotheek Schiedam begint de reeks op dinsdag 11 oktober; foto: Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM - Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wenst de bibliotheek alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert de Bibliotheek Schiedam onder de noemer ‘Samen Gezond’ vanaf dinsdag 11 oktober een reeks gratis workshops in de Korenbeurs. Gezondheidscoach Monique van Holland vertelt waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verlichten.

‘‘Ik pleit voor een nieuwe kijk op gezondheid," vertelt Monique van Holland. “Het is belangrijk om naar de hele mens te kijken. Ik laat zien dat je met kleine stappen al veel invloed kan uitoefenen op je klachten. Per workshop behandelen we een ander onderwerp, zoals de overgang, slaapproblemen of afvallen.”

De Bibliotheek Schiedam begint de reeks op dinsdag 11 oktober met de workshop ‘Menopauze? Menopower!’ Deze avond is gericht op het verminderen van klachten, zodat je je als vrouw weer krachtig voelt. Op 8 november is het thema ‘Oud worden én jong blijven’. ‘Oud worden’ willen we natuurlijk allemaal, maar wel zonder pijntjes en kwalen. Hoe je dat doet, hoor je in deze workshop. Op 13 december vertelt Monique van Holland hoe je kunt slapen als Doornroosje. Na het volgen van deze workshop slaap je weer heerlijk en word je uitgerust wakker. En we beginnen het nieuwe jaar met de praktische workshop ‘Fit het nieuwe jaar in!’ op 10 januari.

De workshops starten om acht uur 's avonds in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duren zo’n anderhalf uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website I: www.debibliotheekschiedam.nl.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →