Categorieën

Service

Winkel Bonte Koe aan Nieuwe Binnenweg volgende week open

Winkel Bonte Koe aan Nieuwe Binnenweg volgende week open
Winkelen

Winkel Bonte Koe aan Nieuwe Binnenweg volgende week open

  • Redactie
  • 27-09-2023
  • Winkelen
Winkel Bonte Koe aan Nieuwe Binnenweg volgende week open

Sfeertekening van de winkel aan de Nieuwe Binnenweg


ROTTERDAM/SCHIEDAM - De winkel van De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam gaat volgende week weer open. De zaak is momenteel dicht voor een grote verbouwing.

Meubelmakerij de zingende zaag uit Maassluis is het bedrijf dat de verbouwing en winkelinrichting uitvoert. Een van de opvallende zaken die bij heropening te zien zal zijn, is het zogenaamde 'merk-imago' dat nieuw voor de chocolademaker en -verkoper is ontworpen en in de verbouwde winkel is doorgevoerd. Ontwerpbureau Ninetynine tekende voor dat merkbeeld, dat ook op de nieuwe website en de andere commerciële uitingen van De Bonte Koe te vinden zal zijn. De winkels aan de Lusthofstraat in Rotterdam -Kralingen en in de Haagse Zeeheldenbuurt - in de Piet Heinstraat, zijn al ingericht volgens dat nieuwe beeld.

In de vestiging aan de Nieuwe Binnenweg kunnen klanten in de toekomst ook terecht voor een chocoladeproeverij. Ze zullen er ook chocolademakers aan het werk kunnen zien het in atelier dat bij de zaak te vinden is. 

“We zijn op de Nieuwe Binnenweg drie jaar geleden, toen we er als een pop-upwinkel begonnen, heel goed ontvangen. De winkel is succesvol. Het is al lang geen pop-up meer, maar een winkel die niet meer weg te denken is op de Nieuwe Binnenweg”, zegt Amy Klein, samen met haar broer Connor eigenaar van De Bonte Koe. 

De Bonte Koe neemt de verbouwde winkel donderdag 5 oktober aanstaande vanaf vier uur op informele wijze officieel in gebruik.