Categorieƫn

Service

Burgemeester en wethouders doen aan teambuilding

Burgemeester en wethouders doen aan teambuilding
Sport

Burgemeester en wethouders doen aan teambuilding

  • Redactie
  • 14-06-2015
  • Sport
Burgemeester en wethouders doen aan teambuilding

Burgemeester Cor Lamers sportief op de knieƫn

SCHIEDAM - Burgemeester en wethouders hadden het gisteren druk met onder meer de opening van het eco-aquaduct A4, de koninklijke penning voor DWS, de ingebruikname van de zonnepanelen bij Excelsior'20 en de vele andere activiteiten in de stad waar zij een plichtpleging in hun agenda hadden staan of waar zij gewoon even hun neus wilden laten zien.

Burgemeester en wethouders hebben elkaar waar dat mogelijk was bij hun representatieve handelingen vergezeld. "We wilden door zoveel als mogelijk samen op te trekken vandaag van de gelegenheid gebruikmaken om aan teambuilding te doen en om er een gezellige teamdag van te maken", aldus burgemeester Cor Lamers tegen Schiedam24.

Ook toen de burgemeester tussen zes en zeven op de vroege zaterdagavond als gastspeler van Kethelbinken het doel verdedigde tegen de mannen van FC Proost, stonden er wethouders langs de lijn om te zien hoe Lamers het er sportief afbracht. En dat deed hij prima, gestrekt in de hoek als het nodig was en zijn verdedigers zoals het een ervaren doelman betaamt van achteruit coachend. Met Lamers op nummer 1 bleef Kethelbinken tegenstander FC Proost met 7-3 de baas. Meer foto's van het zami-voetbal volgen op onze site in een fotoalbum.