Categorieën

Service

Cadeautjes voor ieder Schiedams kind

Cadeautjes voor ieder Schiedams kind
Winkelen

Cadeautjes voor ieder Schiedams kind

  • Redactie
  • 05-12-2023
  • Winkelen
Cadeautjes voor ieder Schiedams kind


SCHIEDAM - Nu het Heerlijk Avondje met rassen schreden dichterbij komt, is het misschien slim ook al even verder te denken: wat te doen met de cadeautjes van vorig jaar, of het jaar daarvoor? Laten we eerlijk zijn: niet ieder geschenk van de Goede Sint, of zelfs ook van pa en ma, oma en opa, is altijd even raak... en ieder kind heeft zijn eigen favorieten, om mee te spelen. En dat verandert ook nog wel eens, van de ene dag op de andere, of als je vergelijkt met een paar maanden geleden.

Theater aan de Schie en RTV Rijnmond zamelen speelgoed in voor kinderen uit gezinnen die minder te besteden hebben. Zij willen samen minstens duizend cadeautjes bij elkaar krijgen om tegen Kerstmis te bezorgen bij de gezinnen die in contact staan met de stichting Net Niet Genoeg en met de Voedselbank.

In de foyer van Theater aan de Schie kunnen kinderen - ook jongeren en volwassenen - hun spullen afgeven. Tot 13 december. Het theater is open van dinsdag tot en met vrijdag van negen tot vijf en bij elke voorstelling.  Aanstaande zondag schijnt er ook een bijzonder heer aanwezig, die wel iets weg heeft van Sinterklaas en ook goed schijnt in het weggeven van cadeaus. Van twee tot vier. Ook komende dinsdag van half vier tot half acht is dat het geval.