Categorieën

Service

Café Sjiek maakt zich op voor 't feesten

Café Sjiek maakt zich op voor 't feesten
Uit

Café Sjiek maakt zich op voor 't feesten

  • Redactie
  • 13-09-2022
  • Uit
Café Sjiek maakt zich op voor 't feesten

SCHIEDAM - Het ponton ligt er weer, in de Oude Sluis, in opdracht van Café Sjiek. Het ponton draagt de komende weken verschillende evenementen, en daarmee een hoop mensen.

En zelfs vissen, naar verluidt: Vis op het Water is komende vrijdag en zaterdag de eerste echte afspraak (donderdag aanstaande is er een bedrijfsfeest). Vis op het Water staat voor vis-eten, drinken en muziek. In de woorden van de ondernemers zelf: "Vanaf zes uur kunt u aanschuiven en genieten van de mooiste fruits de mer, bouillabaisse, surf & turf en dessert. Verwacht daarbij een hoop spectaculair entertainment en heel veel gezelligheid!" Verwacht worden onder meer The Tributes, Familie De Bruyn en Edwin van der Tholen. Vis op het Water schijnt op een haar na uitverkocht - mochten er nog kaarten zijn dan kosten die € 82,50 't stuk. 

Voor de omwonenden: Vis op het Water duurt tot middernacht.

Het ponton dient uiteraard ook voor de Brandersfeesten, volgend weekend. Café Sjiek kondigt aan: muziek op vrijdag (van onder meer Boomerang en Loudgarden) vanaf vijf uur, tot één uur. Zaterdag ook muziek tot één uur (met Floor Jaxx en Madain); zondag wordt er tot tien uur 's avonds gefeest op de klanken van The Tour, Joel Borelli en Sophisticated Live. Alle beschikbare kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn al verkocht.