Categorieën

Service

DCMR werkt nu (ook) in Middelburg

DCMR werkt nu (ook) in Middelburg
Bedrijven nieuws

DCMR werkt nu (ook) in Middelburg

  • Advertorial
  • 16-02-2024
  • Bedrijven nieuws
DCMR werkt nu (ook) in Middelburg


SCHIEDAM - Vanuit ons kantoor in Schiedam in Zuid-Holland werken wij onvermoeibaar voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Wist je dat een deel van onze collega’s ook in Zeeland hun beste beentje voorzetten?

Aan het begin van dit jaar verhuisde ons Zeeuwse team vanuit Terneuzen. Zij zijn inmiddels alweer enkele weken onderdeel van het kantoor van Waterschap Scheldestromen in de hoofdstad van Zeeland: Middelburg. Hier werken zij te midden van collega’s van Rijkswaterstaat, provincie Zeeland en het waterschap Scheldestromen. In januari ontmoetten de collega’s elkaar tijdens een ontspannen samenzijn, met een warm onthaal door Jordan Daane, algemeen directeur van het Waterschap.

De aanwezigheid van DCMR in dit gebied is van zeer groot belang. DCMR werkt voor de provincie Zeeland aan vergunningverlening en toezicht en handhaving bij bedrijven met een hoog risico voor het milieu. Deze bedrijven vallen voornamelijk in de categorie Seveso (werkend met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen) en RIE-4 (complexe chemiebedrijven die werken met milieuverontreinigende stoffen).

DCMR Milieudienst Rijnmond

Parallelweg 1, Schiedam

Meer over DCMR Milieudienst Rijnmond →