Categorieën

Service

De koffie staat klaar!

De koffie staat klaar!
Nieuws

De koffie staat klaar!

  • Advertorial
  • 15-02-2023
  • Nieuws
De koffie staat klaar!

Sinds kort heeft de vestiging aan de Gerrit Verboonstraat een ware “make over” gekregen en is behalve de etalage ook het interieur veranderd; foto: Fundament Advies


SCHIEDAM - Al sinds 2008 is Fundament Advies in Schiedam gevestigd aan de Gerrit Verboonstraat 17, waar zij het pand delen met 3D Makelaars. Twee volledig aparte bedrijven die elkaar op verschillende vlakken versterken!

Sinds kort heeft de vestiging aan de Gerrit Verboonstraat een ware “make over” gekregen en is behalve de etalage ook het interieur veranderd. Wat niet veranderd is, is de manier van werken van de adviseurs van Fundament Advies. Fundament Advies is een onafhankelijk financieel dienstverlener voor particuliere en zakelijke klanten in regio Rotterdam. De open en laagdrempelige sfeer van het kantoor vinden de klanten terug in de manier waarop de Fundament Advies adviseurs werken, volledig onafhankelijk en in begrijpelijke taal!

De samenwerking met 3D makelaars maakt dat klanten van Fundament Advies in veel gevallen na een adviesgesprek direct kunnen overleggen met een NVM Makelaar, dit maakt dat een klant volledig geïnformeerd de deur uit wandelt.

Ben jij nieuwsgierig naar wat Fundament Advies in jouw situatie kan betekenen? Denk je bijvoorbeeld aan het kopen van je eerste woning, verhuizen of het verduurzamen van jouw eigen woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak via T: 010-4608901.

Heb je geen gelegenheid tot het plannen van een afspraak of vindt je een afspraak nog net iets te vroeg? Maak dan gebruik van het “Goed advies, zonder afspraak!”. Iedere laatste woensdag van de maand staan de adviseurs van Fundament Advies en makelaars van 3D Makelaars tussen vier en zes uur voor je klaar aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam. De eerst volgende editie is woensdag 22 februari. Je bent van harte welkom!

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →