Categorieën

Service

De lekkerste tompoucen zijn van Herweijer

De lekkerste tompoucen zijn van Herweijer
Winkelen

De lekkerste tompoucen zijn van Herweijer

  • Advertorial
  • 25-04-2022
  • Winkelen
De lekkerste tompoucen zijn van Herweijer

SCHIEDAM – Herweijer Kwaliteitsbakkers in Vlaardingen heeft dubbel goud behaald voor zijn Oranjegebak. Zowel de oranje tompouce als de oranje soes kregen een gouden bekroning. Met Koningsdag in aantocht iets om even te onthouden...

De bekroning kwam van de keurmeesters van Foodbase (zie hieronder de oorkondes). Zij waren over beide producten van Herweijer zeer te spreken. Zowel de tompouce als de soes voldoen ruimschoots aan de strengste kwaliteitseisen. Er werd bij de keuring gekeken naar vorm, kleur, geur en uiteraard de smaak. 

Dat Herweijer Kwaliteitsbakkers tot de buitencategorie bakkers behoort, weten veel Vlaardingers al. Maar ook Schiedammers zijn van harte uitgenodigd om nog eens te proeven hoe lekker de soes of tompouce van Herweijer is.

Overigens: veel Schiedammers zien Herweijer nog altijd als 'een van ons'. Maar Raymond Herweijer is twee jaar geleden gestopt met de Schiedamse brood- en banketwinkels, in de Nolenslaan en in de Hof van Spaland. Daar is een collega bakker mee verder gegaan. Voor het Oranjegebak van Herweijer moeten we dus echt naar Vlaardingen.

Om Schiedammers te helpen die - kleine - drempel te slechten, werken Herweijer en Schiedam24 samen. Twaalf keer twee tompoucen staan (morgen) klaar in de winkel in De Loper in Holy om daar gratis meegenomen te worden voor twaalf gelukkige winnaars, die we zullen kiezen uit de mensen die blijk geven erg veel lekkere trek te hebben zo'n Koningsdagtompouce.

Dat kan door een berichtje te plaatsen op facebook, zie hier, of dit te sturen naar [email protected].