Categorieën

Service

De verschillende soorten tandheelkundige behandelingen die in Schiedam worden aangeboden

De verschillende soorten tandheelkundige behandelingen die in Schiedam worden aangeboden
Gezond

De verschillende soorten tandheelkundige behandelingen die in Schiedam worden aangeboden

  • Advertorial
  • 23-03-2023
  • Gezond
De verschillende soorten tandheelkundige behandelingen die in Schiedam worden aangeboden
De tandarts: eens in de zoveel tijd moeten we er allemaal aan geloven. Voor de één geen probleem, voor de ander wordt een bezoekje niet als een pretje ervaren door angst voor de tandarts. Maar uiteindelijk ben je wel gebaat bij een gezond gebit, want we moeten er jaren mee doen. In Schiedam worden verschillende soorten tandheelkundige behandelingen aangeboden. In deze blog vertellen we je graag meer over de behandelingen in Schiedam. Wie weet verheug je je na het lezen van deze blog zelfs op je volgende tandartsbezoek. Dan is onze missie geslaagd!

Alle specialisten in één praktijk

Hoe fijn is het als je voor verschillende tandheelkundige behandelingen niet ook nog eens naar verschillende praktijken hoeft te gaan. In Schiedam vind je dan ook alles onder één dak. Uiteraard kun je er voor een reguliere controle bij de tandarts terecht. Daarnaast zijn er ook implantologen werkzaam wanneer jij één of meerdere implantaten nodig hebt. Ook voor een bezoekje aan de tandtechnieker of mondhygiëniste zit je goed. En wanneer er een chirurgische ingreep nodig is aan bijvoorbeeld je verstandskiezen, kan dit ook in dezelfde praktijk. Zo heb je één vertrouwde plek waar je voor werkelijk alles rondom jouw gebit naartoe kunt.

Esthetische tandheelkunde

Heb je een beugel nodig? Vaak zit een orthodontist in een andere praktijk dan de tandarts die je kent. In Schiedam vind je ook orthodontie op hetzelfde adres. Naast orthodontie biedt de praktijk ook behandelingen als tanden bleken, kronen en bruggen, composiet of facings en het restaureren van (bijvoorbeeld afgebroken) tanden aan.

Angst voor de tandarts

Veel mensen hebben er last van en beginnen al te zweten bij het idee dat er een tandartsbezoek gepland staat. Een tandarts die begrip heeft voor je angst en de tijd voor je neemt kan daar enorm bij helpen. Bij de tandarts Schiedam hoef je niet angstig te zijn, want de tandarts legt je precies uit wat er gaat gebeuren en neemt je stap voor stap mee in het proces. Er wordt naar je geluisterd en er wordt echt de tijd voor je genomen. Dat maakt het dé plek om jouw tandarts angst te overwinnen.

Inschrijven bij de praktijk

Je kunt je eenvoudig via de website inschrijven bij deze praktijk in Schiedam. Wanneer je van tevoren nog vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier op de website, of gewoon even bellen.