Categorieën

Service

Deze zomer kun je overal lezen!

Deze zomer kun je overal lezen!
Uit

Deze zomer kun je overal lezen!

  • Advertentie
  • 20-06-2019
  • Uit
Deze zomer kun je overal lezen!

SCHIEDAM - Deze zomer kan ieder op zijn eigen manier genieten van verhalen. Luisterboeken, e-books en gewone boeken, de Bibliotheek Schiedam heeft het allemaal! Uiteraard kan er gekozen worden uit de enorme collectie titels die de bibliotheek rijk is, maar er zijn ook gratis apps waar ook niet-leden gebruik van kunnen maken.

Grote collectie

Waar je ook van houdt, de bibliotheek heeft een hele grote collectie boeken om uit te kiezen. Spannende boeken, romans, populaire titels, strips, jeugdboeken. Ze zijn allemaal in de bibliotheek te vinden. Als je advies nodig hebt, kan je altijd terecht bij één van de bibliotheekmedewerkers. 

Heel veel e-books  

Ook als je liever digitaal leest, kan er uit heel veel gekozen worden. Er is een enorme collectie e-books, die bibliotheekleden op elk moment van de dag, waar ze ook zijn, kunnen lenen. Deze kunnen gelezen worden op de computer, smartphone of tablet. Download de e-books app van de bibliotheek gratis in de appstore en log in om de e-bookscollectie  te bekijken en lenen.

Luisterbieb 

Geen zin om zelf te lezen? Dan kan je je zelfs nog voor laten lezen! De gratis Luisterbiebapp staat helemaal vol met gesproken verhalen voor kinderen en volwassenen. Er zijn zelfs leerzame hoorcolleges in te vinden. Genoeg om je uren te vermaken. Download de Luisterbiebapp  gratis in de appstore, voor bibliotheekleden en voor wie niet lid is van de bibliotheek.

Vakantiebieb 

Ook de VakantieBieb is deze zomer weer geopend! Download hem gratis is de app store en lees onderweg, in de tuin, aan het zwembad of aan het strand op je mobiel of tablet. De Jeugdcollectie is al vanaf 1 juni beschikbaar. De Vakantiebieb voor volwassenen volgt op 1 juli. Deze Vakantiebiebapp heeft meer dan vijftig e-books, die tot 31 augustus helemaal gratis aangeboden worden, voor bibliotheekleden en voor wie niet lid is van de bibliotheek.

Leuke jeugdactivteiten 

Blijf je thuis deze zomer? Kom dan langs in de bibliotheek. Plof neer op het zonovergoten terras van Césant, snuffel in de collectie en kom even lekker tot rust. Voor kinderen is er weer een heel leuk en creatief zomervakantieprogramma samengesteld, dit keer in het teken van 'zomerverhalen'. Elke maandag en woensdag zijn er workshops en op vrijdag is er een leuke film in de biblioscoop. Bekijk de agenda met het programma. 

 

Design is Design

Oude Sluis 13, Schiedam

Meer over Design is Design →