Categorie├źn

Service

Dode man gevonden in de Vlaardingse Koggehaven

Dode man gevonden in de Vlaardingse Koggehaven
Nieuws

Dode man gevonden in de Vlaardingse Koggehaven

  • Redactie/Vlaardingen24
  • 23-05-2022
  • Nieuws

VLAARDINGEN - De politie is op zoek naar meer informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit van een dode man, gevonden in de Koggehaven in Vlaardingen. Via het programma Bureau Rijnmond wordt gevraagd om tips.

Het stoffelijk overschot wordt op zaterdag 12 februari om circa 11.30 uur in het water gevonden bij het Oeverbospad, vlakbij de windmolens. Tijdens het onderzoek werd er door familie of bekenden geen aangifte van een vermissing gedaan. Bovendien werden er op het lichaam van de man geen bijzondere kenmerken ontdekt. Ook droeg hij geen sieraden of spullen bij zich. Van een misdrijf lijkt geen sprake.

Wel is duidelijk dat het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij was tussen de achttien en vijftig jaar oud en hij had een zwarte snor, een sikje en kort zwart haar. Omdat zijn rechter wijsvinger bruin is verkleurd wordt aangenomen dat hij rookte. Bovendien had hij een goed verzorgd gebit en een beugeldraadje achter zijn voortanden.

Verder droeg hij een lichtkleurig poloshirt met langs de mouwen en de kraag een dubbele zwarte streep. Hij had ook een zwarte joggingbroek van H&M, zwarte sokken en een zwarte boxershort van vermoedelijk Zeeman aan.

Heeft u tips? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000