Categorieën

Service

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?
Wonen

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?

  • Advertorial
  • 30-09-2022
  • Wonen
Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?

De adviseurs van Fundament Advies kunnen helpen; foto: Fundament Advies


SCHIEDAM - Zaterdag 1 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag, in Schiedam en Vlaardingen staat morgen bij zo’n kleine honderd woningen de deur tussen elf en drie uur open. Ben je op zoek naar een eigen woning dan kan je morgen zonder afspraak bij deze huiseigenaren op bezoek.

Nieuwsgierig naar een van de meest duurzame woningen in Vlaardingen? Dan is een bezoekje (tussen tien en twaalf uur) aan de model woning binnen de Nieuwe Vogelbuurt een aanrader, de woning is gelegen aan de Meerkoetstraat 14 in Vlaardingen. Het is mogelijk om vrijblijvend een bezoek te brengen aan de modelwoning om hier alle vragen te stellen over de woningen in De Goudvogel, het laatste deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt. Ontdek de wijk en de bijbehorende omgeving en ontvang een uitgebreide goodybag met alle informatie over de woningen in De Goudvogel.

Kortom: er is morgen voor huizenzoekers voldoende te bekijken en vind je jouw droomhuis, dan zijn er uiteraard de adviseurs van Fundament Advies in Vlaardingen en Schiedam om jou verder te helpen! Wil jij maandag direct weten of jouw droomhuis haalbaar en betaalbaar is? Stuur ons dan dit weekend nog een berichtje via E: [email protected] laat hier jouw gegevens achter en de woning waarin je interesse hebt. Wij zorgen dat je maandag wordt teruggebeld door een van onze adviseurs om te bekijken of een en ander haalbaar- en betaalbaar is! Uiteraard mag je ons natuurlijk ook bellen via T: 010-4608900.

Heel veel succes voor alle deelnemers aan de Open Huizen Dag en plezier voor alle bezoekers! Kijk ook op de website I: www.fundament-advies.nl.

Fundament Advies

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over Fundament Advies →