Categorieën

Service

Dulfer langer bij kampioensploeg Bietigheim

Dulfer langer bij kampioensploeg Bietigheim
Sport

Dulfer langer bij kampioensploeg Bietigheim

  • Redactie
  • 12-01-2023
  • Sport
Dulfer langer bij kampioensploeg Bietigheim

Foto: BBM Bietigheim


HANDBAL - Kelly Dulfer speelt ook de komende jaren bij BBM Bietigheim in de gelijknamige Duitse stad, ten noorden van Stuttgart.

De Schiedamse verlengde haar verbintenis bij de club met twee jaar en staat nu tot en met juni 2025 onder contract. Naar verluidt stond Dulfer in de belangstelling van meerdere andere handbalclubs en kreeg ze financieel zeer aantrekkelijke aanbiedingen, maar koos ze ervoor te blijven ballen voor de Duitse kampioen uit overtuiging. Dulfer noemt de laatste anderhalf jaar in Bietigheim 'echt geweldig'. "Ik voel me erg op mijn gemak hier met de andere speelsters en bij deze club. Ik kijk uit naar mijn verdere tijd bij de SG BBM’’, zo stelt ze op de website van de club.

Met Bietigheim bleef de 28-jarige opbouwspeelster vorig seizoen 63 wedstrijden ongeslagen. De club veroverde de titel in de Bundesliga, won de Duitse beker en de Supercup en ook nog eens de Europacup (European League). Dulfer verruilde in 2021 Borussia Dortmund voor Bietigheim. Daarvoor speelde de aanvoerster van Oranje in Denemarken bij Kopenhagen, en in een ver verleden bij Ventura in Schiedam.