Categorieën

Service

Zeg het met muziek

Zeg het met muziek
Gezond

Zeg het met muziek

  • Advertorial
  • 10-06-2024
  • Gezond
Zeg het met muziek

Foto's: Djesco

SCHIEDAM - Betrokkenheid bij de mensen voor wie we werken is kenmerkend voor de medewerkers van Stoed. 

Maar… dit gaat nog een stap verder.

Ondanks dat Djesco nu niet meer bij onze dak- en thuislozenopvang werkt, vraagt hij aandacht voor dakloze mensen en de problemen die zij ervaren. 

Dit doet hij van mens tot mens en op de manier die bij hem past. Als artiest en zanger met de inhoudelijke song ‘Mooie dag’ en indringende videoclip. Credits: Djesco, Mike Static en Imanuelle grives.

Maatschappelijke bewustwording creëren, een verschil maken en mensen inspireren om ook iets voor dakloze mensen te doen, is zijn doel.

Gewoon, omdat iedereen een goede start van de dag verdient. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

Wil jij ook een verschil maken?
Wil jij bij / samen met dak- en thuislozenopvang De Elementen inzetten voor dakloze mensen? 
* Bel T: 010 - 4 608 989 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.) of mail naar E: [email protected]
* Check onze vacatures

Op locatie De Elementen in Vlaardingen werk je in een team van veertien gedreven en betrokken professionals. Het team bestaat uit nachtcoaches, begeleiders, een kok, een huismeester en een teamleider. De teamleden zijn hecht, leren van elkaar en kunnen als het nodig is op elkaar terugvallen.

We denken in mogelijkheden niet in beperkingen. Ondernemerschap, out of the box denken en samen plezier hebben, zijn belangrijk. Met de bewoners, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse, en inmiddels beroemde, kerstbingo. En met het team tijdens teamuitjes en de dagelijkse lunch. Dit is een belangrijk moment op de dag waar een van de collega’s regelmatig een lekkere lunch maakt en werk geen onderwerp van gesprek is.

De organisatie
Dak- en thuislozenopvang De Elementen is onderdeel van dé regionale netwerkorganisatie voor zorg en welzijn: Stichting Onder Een Dak. Deze netwerkorganisatie bestaat uit twee stichtingen; Stoed en Seniorenwelzijn met samen bijna honderd medewerkers. We kennen elkaar, hebben korte lijnen en zien elkaar als mens en waarderen elkaar als collega. Onze aandacht en inzet richt zich op volwassenen en senioren met een sociale of psychische kwetsbaarheid. Samen met hen, hun netwerk en onze partners werken we aan perspectief en groei op verschillende levensterreinen.