Categorieën

Service

Eindejaarsshow in actie voor Voedselbank

Eindejaarsshow in actie voor Voedselbank
Uit

Eindejaarsshow in actie voor Voedselbank

  • Advertorial
  • 28-12-2023
  • Uit
Eindejaarsshow in actie voor Voedselbank


VLAARDINGEN - Op 29 december organiseren de Cultuurmak(k)ers (je weet wel, die van Talk of the Town) Dé Vlaardingse Eindejaarsshow. Met ook nu weer een actie voor de Vlaardingse Voedselbank.

Net als vorig jaar wil het team van de eindejaarsshow graag iets doen voor klanten van de Voedselbank. In overleg met de Voedselbank is dat geen actie voor december; acties om eten in te zamelen zijn er immers genoeg. Maar graag willen we Voedselbank-klanten op een andere manier een goed begin van het jaar geven.

De bedoeling is om iedereen het nieuwe jaar te laten starten met een voorraadje toiletspullen. Daarom roepen de Cultuurmak(k)ers Iedereen die langskomt bij de Eindejaarsshow op: neem een fles shampoo, doucheschuim, een stukje zeep, een tandenborstel of andere bruikbare toiletspullen mee naar de show op 29 december.

Onder begeleiding van presentator Tjerk van der Ende kijken we terug op het feestjaar 2023.

Wat gebeurde er nu allemaal in het kader van Vlaardingen 750? Rijdt Burgemeester Wijbenga voortaan verder in een bestickerde auto? En wie is nu eigenlijk (Menno) De Mol? 

Verder natuurlijk muziek van Sax On The First Date en een spetterend lied met Sandy Struijs. We spelen weer eens Petje Op Petje Af en voor een stukje politiek gaan we in gesprek met Bart Bikkers over de Le Tour de France Femmes, het Liesveldviaduct en het wethouderschap.

Overvol programma dus. Ben je erbij? Ja toch! Kaartjes koop je op de website van De Stadsgehoorzaal.

 De Cultuurmak)k)ers is een nieuwe naam voor een al langer bestaande samenwerking. De Cultuurmak(k)ers zijn namelijk de harde kern van de redactie van de Vlaardingse talkshow Talk of the Town - op 1 oktober 2021 was de (voorlopig) allerlaatste editie van deze talkshow.

De Vlaardingse Eindejaarsshow is onderdeel van de programmering van Vlaardingen Straalt op 29 en 30 december in het Hof/Oranjepark, de achtertuin van De Stadsgehoorzaal. 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →