Categorieën

Service

Excelsior met Ormer ICT naar de cloud

Excelsior met Ormer ICT naar de cloud
Bedrijven nieuws

Excelsior met Ormer ICT naar de cloud

  • Redactie
  • 17-02-2017
  • Bedrijven nieuws
Excelsior met Ormer ICT naar de cloud
SCHIEDAM - Eredivisieclub Excelsior heeft Ormer ICT gekozen om de huidige ict-infrastructuur naar de cloud te verplaatsen. De Schiedamse ict-dienstverlener begeleidt het personeel van de voetbalclub tijdens en na de overstap. Dit schrijft het ict-vakblad Computable

Aan de keuze voor Ormer ICT is volgens de Rotterdamse club een uitgebreid selectieproces met meerdere aanbieders voorafgegaan. Jan Willem Jongebreur, algemeen-directeur van het bedrijf, gevestigd in het kantoor Schiehove 'achter' het station: "We zijn blij in het vertrouwen dat Excelsior in ons stelt."  Ferry de Haan, algemeen-directeur van Excelsior: "Wij zijn op zoek gegaan naar een ict-partner die past bij Excelsior. Naast bewezen professionaliteit en aantoonbare continuïteit was ook het verlagen van de kosten een belangrijk selectiecriterium."

Excelsior is niet de eerste Rotterdamse voetbalclub waarvan het Schiedamse bedrijf de ict onder zijn hoede neemt. Zo sloot het als bijna drie jaar geleden een vierjarig contract met Feyenoord voor de vernieuwing van de werkplek- en serveromgeving. Ook begeleidt Ormer ICT de club met het herinrichten van de verschillende applicaties die het in gebruik heeft en het reorganiseren van de ict-organisatie.

Ormer ICT is thuis in de sportwereld: de ict-dienstverlener is ook sponsor van een schaatsploeg.