Categorieën

Service

Franciscus opent Digipunten voor patiënten

Franciscus opent Digipunten voor patiënten
Gezond

Franciscus opent Digipunten voor patiënten

  • Advertorial
  • 21-04-2023
  • Gezond
Franciscus opent Digipunten voor patiënten

Patiënt krijgt hulp bij digitale zorg; foto: Franciscus


SCHIEDAM - Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt steeds vaker zorg op afstand als dat kan en de patiënt dat wil. Dankzij verschillende digitale zorgoplossingen, zoals de Thuismeten app, BeterDichtbij voor beeldbellen en berichten sturen, hoeven patiënten niet altijd meer naar het ziekenhuis te komen.

Het ziekenhuis begrijpt dat omgaan met digitale zorgoplossingen voor sommige patiënten lastig kan zijn. Daarom is het ziekenhuis gestart met een Digipunt, een fysiek punt waar patiënten terecht kunnen met vragen over het inloggen in het patiëntenportaal MijnFranciscus, het gebruik van BeterDichtbij en de Thuismeten app, het invullen van digitale vragenlijsten en het aanmaken van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (digitaal dossier op zak).

Er is een Digipunt in Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en in Franciscus Vlietland (Schiedam) in de centrale hal. De digipunten zijn open van maandag tot en met vrijdag van tien tot drie uur. Voor patiënten die niet naar één van de ziekenhuislocaties kunnen komen, is er ook de mogelijkheid om naar een Digipunt bellen via T: 010 – 893 5399.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Vlietlandplein 2, Schiedam

Meer over Franciscus Gasthuis & Vlietland →