Categorie├źn

Service

Geldzorgen? Voorkom grote schulden!

Geldzorgen? Voorkom grote schulden!
Gezond

Geldzorgen? Voorkom grote schulden!

  • Redactie
  • 01-03-2021
  • Gezond
Geldzorgen? Voorkom grote schulden!

SCHIEDAM - Hoe staan uw geldzaken ervoor? Misschien heeft u op dit moment geen schulden. Maar wilt u graag beter met geld leren omgaan. Bijvoorbeeld om aan het einde van de maand wat leuks te kunnen doen. Of om te sparen. Misschien is het al een uitdaging om alle rekeningen op tijd te betalen. Of heeft u zelfs rekeningen nog niet betaald omdat u daar het geld niet voor heeft. Veel mensen wachten te lang met hulp vragen. En dat is zonde. Door anders met geld om te gaan, kunt u geld overhouden.

Over geldproblemen praten is moeilijk. De meeste mensen doen dat niet graag. Daardoor lijkt het alsof alleen u hiermee zit. Maar u bent zeker niet de enige. In Maassluis, Vlaardingen en Schiedam hebben 12.500 mensen hoge schulden. Of u nou kleine geldproblemen heeft of grote schulden. Er is altijd een oplossing. Hoe sneller u om hulp vraagt, hoe beter. Door rekeningen op tijd te betalen, voorkomt u een schuld die steeds groter wordt.

Hulp bij schulden

Als inwoner van Schiedam kunt u gratis bij Stroomopwaarts terecht voor hulp bij schulden. Soms is het voldoende om tips te krijgen over anders omgaan met geld. Bijvoorbeeld door een gesprek of een cursus. Zijn uw schulden zo hoog opgelopen dat u er zelf niet meer uitkomt? Dan kan Stroomopwaarts helpen om een regeling te treffen met de mensen die geld van u tegoed hebben. Samen brengen wij uw inkomsten en uitgaven in evenwicht.

Wilt u anders met geld leren omgaan of heeft u grote of kleine geldproblemen? Kijk op www.stroomopwaarts.nl/schulden wat er allemaal mogelijk is.

Stroomopwaarts is er voor u!

Stroomopwaarts MVS

Broersvest 110, Schiedam

Meer over Stroomopwaarts MVS →