Categorieën

Service

Getuigen gezocht van een laffe babbeltruc

Getuigen gezocht van een laffe babbeltruc
Nieuws

Getuigen gezocht van een laffe babbeltruc

  • Redactie
  • 08-04-2016
  • Nieuws
Getuigen gezocht van een laffe babbeltruc

SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van een laffe babbeltruc, afgelopen woensdagsochtend.

Toen deed een 84-jarige man, woonachtig op de Jozef Israëlstraat in Schiedam-West, de deur open toen er aangebeld werd. De man die voor hem stond deed zich voor als iemand van de gemeente en gaf aan dat de bewoner vanwege een incident de woning kort uit moest. Hij vroeg de bewoner waardevolle spullen mee te nemen. Dat deed de 84-jarige, inclusief een groot geldbedrag. Hij stopte dit in een plastic tas van Bas van der Heijden.

De man aan de deur bleek geen medewerker van de gemeente, maar iemand met kwade bedoelingen. Hij ging er met de waardevolle spullen van de Schiedammer vandoor.

De politie is naar de dief op zoek. Het gaat om een blanke man van ongeveer 45 jaar oud. Over de kleding is weinig bekend. Als iemand denkt iets gezien te hebben dat van belang kan zijn om deze man te achterhalen, gelieve contact op te nemen met de politie. Melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via 0900-8844. De zaak is in behandeling bij het team Veel Voorkomende Criminaliteit van het basisteam Schiedam.