Categorieën

Service

Gezellige kerstmarkt op Hoogstraat

Gezellige kerstmarkt op Hoogstraat
Winkelen

Gezellige kerstmarkt op Hoogstraat

  • Advertorial
  • 30-11-2023
  • Winkelen
Gezellige kerstmarkt op Hoogstraat


SCHIEDAM - Op zaterdag 16 december is er een gezellige kerstmarkt op de Hoogstraat in Schiedam-Centrum. Ondernemers in heel de binnenstad zijn namelijk het adres om mooie, leuke en lieve geschenken in te kopen.

Zaterdag 16 december zijn nog zoveel meer redenen om de prachtige binnenstad te bezoeken. We zetten alles nog even op een rij.

Kerstmarkt op de Hoogstraat
Kerst valt dit jaar rond een weekend. Alle reden om op zaterdag 16 december langs de kerstmarktkramen (11.00-17.30 uur) van de ondernemers op de Hoogstraat te struinen en daar jouw inkopen te doen. Met meer dan 35 sfeervolle kramen en uitstallingen is er keus te over.

Levende kerstboompjes 
Ook op Hoogstraat wandelen twee vrolijke kerstboompjes (12.00 – 16.00 uur)! Met deze act krijg je zelfs de meest doorgewinterde chagrijn aan het lachen. Het wordt gegarandeerd een vrolijke Kerst dit jaar!

Inpakstand in Passage Schiedam
In de versierde Passage Schiedam maak je een vrolijke foto voor je kerstkaart en laat je alles feestelijk inpakken bij de inpakstand (12.00 – 16.00 uur).

Dickens Festijn op de Dam
Wat een sfeer op de Dam en in de Vlaardingerstraat met acteurs en markt in de nostalgische stijl van Dickens (11.00 – 18.00 uur)!

Kerstmarkt voor Sophia Kinderziekenhuis op de Koemarkt
Laat je smaakpapillen verwennen en laat je betoveren door een scala aan producten op de kerstmarkt op de Koemarkt (10.00 – 17.00 uur).

Extra Koopzondagen
En voor wie op 16 december toch nog iets vergeten is of voor andere feestmomenten iets nodig heeft; zondag 17 december is een extra koopzondag. Zondag 24 en 31 december trouwens ook!

 Plan je route en maak je inkooplijstje. We zien je graag in Schiedam Centrum!