Categorieën

Service

Gift voor Hotspot Hutspot Schiedam

Gift voor Hotspot Hutspot Schiedam
Nieuws

Gift voor Hotspot Hutspot Schiedam

  • Redactie
  • 04-02-2022
  • Nieuws
Gift voor Hotspot Hutspot Schiedam

Gisteren werd symbolisch door Dogan Tekin en Andy van der Meij van de Ronde Tafel een cheque met het bedrag uitgereikt aan Bob Richters van Hotspot Hutspot; foto: Ronde Tafel


SCHIEDAM - De Ronde Tafel Schiedam heeft dankzij oud-leden vijfduizend euro geschonken aan Hotspot Hutspot Schiedam.

Gisteren werd symbolisch door Dogan Tekin en Andy van der Meij van de Ronde Tafel een cheque met het bedrag uitgereikt aan Bob Richters van Hotspot Hutspot. Hotspot Hutspot is een restaurant, in Schiedam gevestigd aan de Kloosterplaats in het centrum, dat zorgt dat hun medewerkers meer ervaring opdoen en zo meer kansen krijgen in de maatschappij. Ook kookt Hotsput Hutspot voor mensen die het financieel lastiger hebben.

Het geld is bijeen gebracht door oud-leden van de Ronde Tafel. Veel ‘Tafelaars’ blijven ook na hun veertigste (de leeftijd waarop men de Ronde Tafel moet verlaten) betrokken bij de vereniging. Zij zetten zich op die manier blijvend in voor de maatschappij. Zoals nu, met hun donatie aan het goede doel. De Ronde Tafel is een vereniging die zich onder andere inzet voor diverse goede doelen in de stad in door geld voor hen in te zamelen.