Categorieën

Service

Grrr: op de brommer door de Benelux

Grrr: op de brommer door de Benelux
Nieuws

Grrr: op de brommer door de Benelux

  • Redactie
  • 21-07-2021
  • Nieuws
Grrr: op de brommer door de Benelux

Beeld uit het filmpje van A. Barendregt


SCHIEDAM - Een vrouw is op haar brommer door de Beneluxtunnel gereden. “Het is dat mensen van RWS op de verkeercentrale goed opletten", stelt bergingsbedrijf A. Barendregt op sociale media. Het bedrijf zette een filmpje met de brommerrijdster online.

Het toont hoe de vrouw met een snelheid net boven de twintig kilometer per uur door de tunnel rijdt, vanaf de zuidoever naar Schiedam. Ze rijdt aan de kant van de weg, met een motor achter haar, die haar 'beveiligt'. De berger van A. Barendregt rijdt op de andere rijstrook. In de tunnel zijn rode kruizen te zien, waaruit blijkt dat de verkeerscentrale de tunnel afgesloten heeft voor overig verkeer.

Een van de mensen die op facebook reageert is iemand die 112 heeft ge"informeerd over de brommer op de snelweg. Die stelt: "Ik heb de melding gemaakt bij 112. Wist niet wat ik zag. En ze waren eerst al op de A15 gesignaleerd. Deze dame zit achterop. Tenminste voor dat ze de tunnel ingingen zat ze bij een jongen achterop." Andere weggebruikers bevestigen die lezing.