Categorieën

Service

Hermes-DVS blijft onklopbaar

Hermes-DVS blijft onklopbaar
Sport

Hermes-DVS blijft onklopbaar

  • Redactie
  • 15-10-2023
  • Sport
Hermes-DVS blijft onklopbaar


VOETBAL - Hermes-DVS blijft dit seizoen niet te kloppen. Ook in hun vierde wedstrijd kwamen de lichtblauwen als winnaars uit de bus.

Bij rust stond het in Rotterdam tegen De Zwervers 1-2 voor de Schiedammers. Daarna liepen ze makkelijk weg naar 1-4, maar De Zwervers lieten de hoofden niet zakken en kwamen terug in de wedstrijd. Eindstand uiteindelijk: 3-5.

Ook na vier overwinningen op rij staat Hermes-DVS nog niet eerste in de Vierde Klasse E. Ook Maense kwam tot vier keer winst, maakte daarbij net als Hermes-DVS achttien goals, maar kreeg net een doelpuntje minder tegen. En staat dus op 1. Derde, al op drie punten, staat Zestienhoven, dat door PPSC niet kon worden gestopt. Op Thurlede werd het 1-2. PPSC staat ondanks het verlies nog altijd vierde.

Op Harga speelde SVV gisteren tegen SJC. De Noordwijkers waren en bleven ongeslagen, want het werd 1-3. SVV staat met een keer winst en drie keer verlies toch nog zevenden in de Vijfde Klasse A, waar de krachtsverschillen dit seizoen groot lijken.