Categorieën

Service

Het UITterras is terug met spetterend programma

Het UITterras is terug met spetterend programma
Uit

Het UITterras is terug met spetterend programma

  • Advertorial
  • 18-07-2022
  • Uit
Het UITterras is terug met spetterend programma

Het belooft een gezellige middag te worden; foto: Ton Delfos Fotografie


VLAARDINGEN - Op de laatste Zomerterras zondag 21 augustus wordt het nieuwe culturele seizoen zoals vanouds geopend met het UITterras in het Vlaardingse Oranjepark, georganiseerd door de Stadsgehoorzaal in samenwerking met andere cultuuraanbieders en -aanbidders uit de stad.

Onder anderen Pater Moeskroen, Wouter Hamel en Assepoester de Musical zullen previews geven van hun voorstellingen. De Stadsgehoorzaal geeft aan hier méér dan ooit naar uit te kijken omdat het UITterras afgelopen twee seizoenen niet plaats kon vinden. Meer informatie over de (gratis toegankelijke) opening van het culturele seizoen is te vinden op I: stadsgehoorzaal.nl/programma.

Van 13.00 uur tot 18.00 uur kan jong en oud in het Oranjepark proeven van al het moois wat het aankomende culturele seizoen te bieden heeft, met een groot aanbod aan previews van theatervoorstellingen uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Onder andere jazzartiesten Wouter Hamel en Dennis van Aarssen, zanger Flip Noorman, dansgezelschap Oxygen onder leiding van de talentvolle choreograaf Jennifer Romen, zanger Erwin Nijhoff in zijn rol van ‘The King’ (Elvis The Music), de mannen van Pater Moeskroen en de musicalsterren van Assepoester De Muscial , Kikker en Checkpoint Charlie zullen van de partij zijn. Daarnaast zullen verschillende ‘Puur Vlaardingse’ organisaties waaronder het Vlaardings Musical Gezelschap, Acteer & Meer, Kaya en Showbrassband Thalita, laten zien wat zij komend seizoen in petto hebben en kan met in de Proeftuin kennis maken met verschillende culturele organisaties uit Vlaardingen.

Het belooft een gezellige middag te worden vol verschillende (jeugd)activiteiten, grote theater- en muzieknamen, nieuw talent, lokale artiesten en meet and greets met artiesten en mascotte Syb de Stadsleeuw. Traditiegetrouw is het mogelijk om op het UITterras theater- en concertkaarten te scoren en deze te betalen met (overgebleven) Zomerterrasmunten aan de festivalkassa van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek.

UITterras
Zondag 21 augustus – 13.00 uur
Gratis toegang tot het festivalterrein in het Oranjepark

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →