Categorieën

Service

Hilarische en herkenbare vriendinnencomedy met ups & downs

Hilarische en herkenbare vriendinnencomedy met ups & downs
Uit

Hilarische en herkenbare vriendinnencomedy met ups & downs

  • Advertorial
  • 10-04-2024
  • Uit
Hilarische en herkenbare vriendinnencomedy met ups & downs

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? De gloednieuwe vriendinnencomedy TOP Vrouwen, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je op vrijdag 19 april mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa en I: stadsgehoorzaal.nl.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

Deze comedy (origineel ‘Step By Step’) is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen.

TOP Vrouwen, de vriendinnencomedy met ups en downs!
Vrijdag 19 april – 20.15 uur
Kaarten (€ 28,50) via I: stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →