Categorieën

Service

Hoe de logistiek in uw bedrijf verbeteren?

Hoe de logistiek in uw bedrijf verbeteren?
Nieuws

Hoe de logistiek in uw bedrijf verbeteren?

  • Advertorial
  • 09-07-2021
  • Nieuws
Hoe de logistiek in uw bedrijf verbeteren?

Soepele en efficiënte transportsystemen bepalen de effectiviteit bij het verplaatsen van producten door landen


SCHIEDAM - Succesvolle bedrijven zullen het er allemaal over eens zijn dat een doeltreffend vervoer van hun goederen een essentieel onderdeel is van de verbetering van de efficiëntie van hun distributieketen, aangezien dit leidt tot een vermindering van de hoeveelheid afvalmateriaal die zij produceren en tot een vermindering van de verloren tijd. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat producten zowel op tijd als op de juiste plaats worden afgeleverd. Marathon International Nederland is een expert op dit gebied en bestaat al sinds 2013.

Soepele en efficiënte transportsystemen bepalen de effectiviteit bij het verplaatsen van producten door landen. Marathon International Nederland begrijpt dit, en heeft technieken en management principes ingevoerd die de leveringssnelheid, de kwaliteit van de service, de operationele kosten en de integratie van faciliteiten verbeteren met de daaruit voortvloeiende energiebesparingen. Deze besparingen kunnen aan de klant worden doorberekend. Daarnaast kan het laten verhuizen en opslaan van uw goederen door een gespecialiseerd bedrijf de volgende voordelen hebben:

- Lagere leveringskosten
- Een naadloze leveringsdienst voor uw klanten
- Expertise in het omgaan met internationale douane
- Een drastische vermindering van uw werkkapitaal
- Aanzienlijke vermindering van de distributiekosten.

Het belangrijkste element in een logistieke keten is het transportsysteem, dat de verschillende gescheiden activiteiten van de productiefabriek tot de consument samenbrengt. Het opzetten van een efficiënt en effectief logistiek beheer helpt bij het creëren van een economisch en responsief transportnetwerk. Dit stelt een bedrijf in staat de kosten te drukken, strategische veranderingen door te voeren en het niveau van de dienstverlening aan de klant te verhogen zonder de algemene stroom van de toeleveringsketen te verstoren.

Logistiek vereist vaak een complexe planning, waarbij vervoer wordt gebruikt om deze planning uit te voeren met het verplaatsen van vracht van punt A naar punt B. Een doeltreffend logistiek bedrijf zal zich daarom met veel meer bezighouden dan alleen het verplaatsen van goederen. De diensten omvatten onder meer:

- Nationaal en internationaal vervoer
- ADR-vervoer
- Expeditie
- Opslag
- Gemakkelijk lossen van vracht met mobiele vorkheftrucks

Een hoogwaardig logistiek bedrijf laat zelfs het meest gecompliceerde goederentransport eenvoudig lijken, terwijl het in werkelijkheid allesbehalve eenvoudig is. Marathon International Nederland plant en coördineert de verplaatsing van een bedrijfsproduct tijdig, veilig en effectief.

De waarde van uw bedrijf kan worden verhoogd door de beschikbaarheid van uw producten voor een breder consumentenpubliek in de kortst mogelijke tijd. De kracht van Marathon International Nederland ligt in haar 'Simply Order' filosofie. Door een combinatie van transport- en opslagmogelijkheden zijn zij in staat een naadloze koppeling te bieden tussen de goederen van een bedrijf en haar klanten.

Het uitbesteden van transport en opslag aan Marathon International Nederland verbetert de algehele bedrijfsefficiëntie, wat resulteert in een betere reputatie bij klanten en opdrachtgevers.

Het is algemeen bekend dat een goede marketingstrategie nieuwe klanten kan aantrekken. Er is echter een sterke, betrouwbare logistieke dienst nodig om uw bedrijf te helpen een positief publiek imago op te bouwen en te behouden. Het tegenovergestelde is ook waar: een slecht georganiseerde logistieke dienst kan resulteren in een verlies van klanten en een daling van de verkoop.

Voor elk bedrijf is een tevreden klant de sleutel tot succes. Marathon International Nederland zorgt voor innovatie door geavanceerde logistieke technieken, het signaleren van trends en het bieden van unieke oplossingen in de gehele supply chain. Dit kan alleen bereikt worden door jarenlang voorop te lopen in de branche en deskundig advies te geven op basis van gedegen ervaring van wat het beste werkt. Dit, gekoppeld aan een toegewijd en gedreven personeelsbestand, strategisch geplaatste vrachthubs en een moderne vloot vrachtwagens zorgt voor een naadloze logistieke dienstverlening aan hun klanten.