Categorieën

Service

Hoe viert Schiedam Kerstmis? (2)

Hoe viert Schiedam Kerstmis? (2)
Winkelen

Hoe viert Schiedam Kerstmis? (2)

  • Advertentie/redactie
  • 26-12-2022
  • Winkelen
Hoe viert Schiedam Kerstmis? (2)

SCHIEDAM - Op deze Tweede Kerstdag ebt de kerststress langzaam weg, genieten we van het zonnetje dat doorbreekt, lezen we de extra dikke krant toch maar eens, en verheugen we ons op het bezoek dat dadelijk komt. Toch nog even in de benen en naar buiten? Misschien maken we al plannen, voor de komende vrije dagen, of voor daarna.

Eerder van de week vroeg Schiedam24 de lezers hoe zij Kerst vieren. We brengen deze enquête graag nog eens onder ieders aandacht. Leuk om te kunnen berichten wat ieder dezer dagen ambieert, of niet. 

De komende dagen zijn velen van ons vrij en komen toe aan mensen die ze al een tijdje niet meer gezien hebben, klusjes, uitrusten. En de vraag popt op: wie haalt de oliebollen - en waar? 

Nou, dat is een 'no-brainer': Nico Sterrenberg kreeg dit jaar opnieuw een tien voor zijn oliebollen. De veertigjarige derde generatie bollenbakker werkt weer toe naar zijn piekmoment, en dat is natuurlijk oudjaarsdag. De komende dagen is hij van negen tot negen open, op de 29ste gaan de luiken er al om acht uur vanaf op de kraam op de Koemarkt en op de 30ste al om zeven uur. Oudjaarsdag gaan alle remmen los, en kunnen de Schiedammers van vijf tot vijf bij Nico en zijn mensen terecht. Behalve oliebollen met en zonder rozijnen zijn er natuurlijk ook beignets, appelflappen, wafels en oliebollen in allerlei varianten, zoals met chocolade, kokos, peer en pistache. 

Win tien gratis oliebollen

Wie geen zorgen wil hebben of de familie en buren wel met oliebollen een gelukkig nieuwjaar gewenst kunnen worden, doet er goed aan nu hier even actie te nemen.

Schiedam24 geeft tien keer tien oliebollen van Nico Sterrenberg cadeau. Ze worden verloot onder de lezers die dit bericht of facebook of twitter delen. Wie ook de enquête waarover we spraken invult, maakt een nog grotere kans uit de gegadigden te worden gekozen. Invullen kost niet meer dan een minuut. De enquête is anoniem, dus maak even een schermafdruk van de enquête en stuur die naar [email protected] voor de grootste kans om de oliebollen op oudjaarsdag gratis bij Nico Sterrenberg op te kunnen halen. 

Klik hier voor de vragen.