Categorieën

Service

Huiskamer en ReShare Store officieel geopend

Huiskamer en ReShare Store officieel geopend
Nieuws

Huiskamer en ReShare Store officieel geopend

  • Redactie
  • 09-02-2023
  • Nieuws
Huiskamer en ReShare Store officieel geopend

De opening vond gisteren plaats; foto: Leger des Heils


SCHIEDAM - Op de Groenelaan 45 opende het Leger des Heils een Bij Bosshardt huiskamer en een ReShare Store ineen. Dit is de eerste keer dat deze twee concepten van het Leger des Heils bij elkaar komen in één pand. Wethouder Zwang van de PvdA knipte gisteren het lintje door en opende daarmee officieel de deuren.

De plechtigheid werd geopend door Michel Rosenquist, directeur Retail & Marketing bij ReShare. “Ik ben er trots op dat we in Schiedam dit nieuwe concept kunnen realiseren: een kledingwinkel in combinatie met een huiskamer. Verder vind je op deze locatie ook nog kleine kringloopwinkel, een plantenasiel en een activiteitencentrum."

Wethouder Petra Zwang was aanwezig om het lintje van de nieuwe locatie officieel door te knippen. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het armoedebeleid, de schuldhulpverlening en de kinderopvang in de gemeente. Het Leger des Heils doneerde kledingbonnen ter waarde van duizend euro aan de wethouder, om weg te geven aan mensen die het nodig hebben. Zwang: "Een Bij Bosshart huiskamer en een ReShare Store voor het eerst op één locatie. Dat dit in Schiedam is, is vanzelfsprekend. Want in Schiedam zorgen we voor elkaar en dat doen we door niet in hokjes te denken, maar juist door samen te werken.”

Zie ook dit artikel.