Categorieën

Service

Informatiemiddag voor vijftigplussers

Informatiemiddag voor vijftigplussers
Nieuws

Informatiemiddag voor vijftigplussers

  • Advertorial
  • 24-11-2023
  • Nieuws
Informatiemiddag voor vijftigplussers

SCHIEDAM - Woensdag 29 november tussen vier en zeven uur organiseert 3D Makelaars samen met Fundament Financieel Advies een speciale 50 + informatiemiddag op het kantoor van 3D Makelaars aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam. Na eerder een succesvolle editie voor starters op de woningmarkt te hebben georganiseerd, is het nu de beurt aan de vijftigplusser!

3D Makelaars komt in haar werk veel doorstromers tegen die al een tijdje met het idee lopen om wellicht hun huidige woning te verkopen en te verhuizen naar bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning, maar vragen zich af of een hypotheek op hun leeftijd nog wel mogelijk is. Of men zou graag de huidige woning levensloopbestendig maken en hebben vragen over de financiële mogelijkheden voor een verbouwing. Voor deze en alle andere vragen organiseren de twee partijen de 50+ informatiemiddag.

U kunt met al uw vragen met betrekking tot verkoop, aankoop, hypotheken en nog veel meer bij 3D Makelaars en Fundament Financieel Advies terecht. Geheel vrijblijvend! U kunt zo binnen lopen, of bel vooraf naar T: 010-4277788, dan wordt er alvast een tijdstip gereserveerd. 

3D Makelaars

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over 3D Makelaars →