Categorieën

Service

Kent u onze uitleenservice al?

Kent u onze uitleenservice al?
Wonen

Kent u onze uitleenservice al?

  • Advertorial
  • 14-12-2023
  • Wonen
Kent u onze uitleenservice al?


SCHIEDAM - Elk jaar biedt het Servicepunt Woningverbetering alle woningeigenaren een gratis warmtescan aan. 

Hierbij worden er met een professionele infraroodcamera warmtebeelden van uw woning gemaakt. Hierop is te zien waar eventuele warmte weglekt, en waar het dus zinvol is om (extra) isolatie aan te brengen. U ontvangt de resultaten hiervan in een adviesrapportage waarmee u uw huis verder kunt verduurzamen. 

Uitleenservice 
Wilt u liever zelf eens kijken door een warmtebeeldcamera? Dat kan!

Het servicepunt heeft nu ook een FLIR-warmtebeeldcamera die u bij ons kunt lenen. Hiermee kunt uzelf inzicht krijgen in eventuele warmtelekken van uw woning. Ook kunt u zien of de warmteverdeling van uw radiator of vloerverwarming nog wel goed is. 

U kunt ook een CO2-meter/vochtmeter lenen. Doordat we woningen steeds beter isoleren en kierdicht maken, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit van de binnenlucht. De CO2-/vochtmeter geeft u inzicht in het binnenklimaat van uw woning, en maakt u duidelijk of u eventueel meer moet ventileren. Hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid zijn vaak het gevolg van een te hoge concentratie CO2 in de lucht. Naast deze gezondheidsrisico’s zorgt een schone lucht voor meer energie, een hogere productiviteit en een betere nachtrust.

Daarnaast kunt u ook een Speedcomfort lenen. Dit is een kleine ventilator die u makkelijk onder uw radiator plaatst. Veel warmte blijft rond een radiator hangen. Door het plaatsen van een ventilator verspreidt alle warmte zich sneller en effectiever. Aangezien de ventilatoren geluid produceren en bewoners zich hieraan kunnen storen, kunt u ze lenen bij het servicepunt voor een testperiode. Mochten de ventilatoren bevallen dan kunt u ze met een gerust gevoel aanschaffen.

Wilt u zich aanmelden voor onze jaarlijkse warmtescan actie of wilt u gebruik maken van onze uitleenservice? Mail dan naar E: [email protected] of bel naar T: 010-2191700.