Categorieën

Service

Kledingruil bij 't Goed

Kledingruil bij 't Goed
Winkelen

Kledingruil bij 't Goed

  • Advertorial
  • 19-04-2024
  • Winkelen
Kledingruil bij 't Goed


SCHIEDAM - 
Kleding in je kast hangen die je niet meer draagt? Ruil deze morgen voor andere ingebrachte kleding bij Het Goed. Op deze dag organiseren we in alle dertig winkels, ook die in Schiedam, de grootste kledingruil van Nederland. Met  keuze uit vele unieke kledingstukken. Verzamel alvast je kleding en ruil deze voor nieuwe vondsten.  

Actievoorwaarden kledingruil
Hoe ruil je je meegenomen kleding?
* Kom zaterdag 20 april (hele dag) met de kleding die je wilt ruilen naar Het Goed bij jou in de buurt. 
* Je ontvangt één Swappunt (t.w.v. € 2,50) op het te ruilen kledingstuk, met een maximum van zes Swappunten (ook als je meer dan zes kledingstukken inlevert). Meer kleding inleveren mag altijd, maar je kunt dus maximaal zes stuks ruilen.
* In de Swaphoek staan kledingrekken met de ingebrachte kledingstukken, te herkennen aan een kaartje met de tekst ‘Geruild’. Deze items zijn onderdeel van de kledingruil.
* Kan je niet (voldoende) kiezen uit deze ruilrekken? Zoek dan tussen de overige kledingrekken in de winkel. Voor deze kleding zet je je Swappunten (€ 2,50 per stuk) als korting in.

Hoe reken je de kleding af? 
* Heb je kleding uit in de Swaphoek gevonden (waaraan een kaartje ‘Geruild’ hangt)? Dan lever je 1 Swappunt per kledingstuk in. Dit zonder verdere bijbetaling.
* Heb je kleding op de overige kledingafdeling gevonden? Dan zit hier een regulier prijskaartje aan waarvoor je de Swappunten als korting inzet.
* Lever deze kleding en Swappunten in bij de kassa. Het aantal Swappunten wordt als korting in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag. Als dit totaal hoger dan het aantal Swappunten is, betaal je nog het resterende bedrag. Zie voorbeelden onderaan de pagina ter verduidelijking.
* Let op: je kunt maximaal zes Swappunten (ofwel € 15,- korting) per aankoop verzilveren.

Belangrijke voorwaarden!
* Het kledingstuk moet schoon, heel en draagbaar zijn. 
* Je kunt alleen kleding inleveren en ruilen, dus géén schoenen, tassen, riemen en overige accessoires.
* Je ontvangt één Swappunt t.w.v. € 2,50 per ingeleverd kledingstuk, met een maximum van zes Swappunten (ook als je meer dan zes kledingstukken inlevert). 
* Je kunt maximaal zes Swappunten verzilveren bij je aankoop – dus maximaal € 15,- korting.
* De Swappunten zijn alleen geldig op 20 april 2024. 
* De Swappunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
* Kleding afgerekend met een Swappunt kan niet worden geruild of teruggebracht voor contant geld of een tegoedbon.

Ruil je kleding voor andere kleding in de Swaphoek!