Categorieën

Service

Suzanne Klüver begint webshop

Suzanne Klüver begint webshop
Winkelen

Suzanne Klüver begint webshop

  • Redactie
  • 23-01-2024
  • Winkelen
Suzanne Klüver begint webshop

Kokeshi zijn op draaibanken gesneden en geschilderde houten poppen uit Japan; foto: Suzanne Klüver


SCHIEDAM - Liefhebbers van kunst en keramiek uit Japan kunnen voortaan terecht op de webshop van Suzanne Klüver – Kunst en Lijsten. "Op www.suzannekluver-kunst.nl vinden bezoekers een met zorg samengesteld en steeds wisselend aanbod van bijzondere en unieke objecten die allemaal hun eigen verhaal vertellen."

Het openen van een webshop is voor Suzanne Klüver 'een logische volgende stap' voor het bedrijf, waarmee ze in de zomer van 2022 van start ging. “Destijds lag de nadruk vooral op het maken van hoogwaardige inlijstingen. Vanuit mijn achtergrond als kunsthistoricus en museumconservator bied ik echter ook al vanaf het begin kunst en keramiek aan, met name uit Japan." De naam van haar bedrijf werd door Klüver om die reden al veranderd van Lijstenatelier in Kunst en Lijsten.Van elk object is in de webwinkel maar één exemplaar

 te vinden. Er zijn artikelen in de categorieën keramiek, kokeshi (houten poppen), waaiers en kunst. "Vrijwel alles is vintage en heeft dus al een geschiedenis; een enkel voorwerp is zelfs antiek." 

Uiteraard blijft de fysieke winkel aan de Hoogstraat 94 bestaan. Klanten kunnen hier indien gewenst ophalen wat ze in de webshop hebben besteld.