Categorieën

Service

Kwaliteitsbakker Herweijer: 'Laat Koningsdag maar komen'

Kwaliteitsbakker Herweijer: 'Laat Koningsdag maar komen'
Winkelen

Kwaliteitsbakker Herweijer: 'Laat Koningsdag maar komen'

  • Advertentie
  • 22-04-2023
  • Winkelen
Kwaliteitsbakker Herweijer: 'Laat Koningsdag maar komen'

VLAARDINGEN – Herweijer Kwaliteitsbakkers heeft dubbel goud behaald voor zijn Oranjegebak. En laat zijn klanten meedoen in zijn blijdschap over die mooie beoordelingen met een paar leuke acties.

Zowel de Oranjetompouce als de Oranjesoes kregen een gouden bekroning van de keurmeesters van FoodBase. En dat al voor het derde jaar op rij! "Daar zijn we stiekem best een beetje trots op'', aldus Raymond Herweijer. 

De keurmeesters waren over beide producten van Herweijer zeer te spreken. Er werd bij de keuring naar diverse aspecten gekeken: vorm, kleur, geur en uiteraard de smaak. Alleen bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Met Koningsdag in aantocht iets om even te onthouden. 

Blij met het mooie resultaat haalt Herweijer Kwaliteitsbakkers een oude traditie weer op. "Op Koningsdag hebben wij shantykoor de Vlaardingse Muiters uitgenodigd om een leuk feestje bij ons voor de deur te maken met gezellige zeemansliederen. De shanty's komen bij ons voor de deur zingen van half negen tot half twaalf. Zo maken we van het wachten nog gezellig ook!'' 

De afgelopen jaren waren de Oranjetompoucen en Oranjesoezen op Koningsdag niet aan te slepen. "We zien het ieder jaar steeds drukker worden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Dit jaar staan we dus op volle stekte qua man-/dameskracht en banket bak(st)ers. We bakken de hele nacht door en gaan door tot iedereen is voorzien van tompoucen en soezen. Ons topteam weet inmiddels goed hoe ze dit soort dagen met topdrukte in goede banen moet leiden.''

Overigens: veel Schiedammers zien Herweijer nog altijd als 'een van ons'. Maar Raymond Herweijer is drie jaar geleden gestopt met de Schiedamse brood- en banketwinkels, in de Nolenslaan en in de Hof van Spaland. Daar is een collega-bakker mee verder gegaan. Voor het Oranjegebak van Herweijer moeten we dus echt naar Vlaardingen.

Voor de vroege vogels: de winkel gaat al open om zeven uur en sluit om twaalf uur. Laat Koningsdag maar komen… zegt Herweijer, op naar De Loper in Vlaardingen-Holy! 

Om Schiedammers te helpen die - kleine - drempel te slechten, werken Herweijer en Schiedam24 samen. Twaalf keer twee tompoucen staan (donderdag) klaar in de winkel om daar gratis meegenomen te worden door twaalf gelukkige winnaars, die we zullen kiezen uit de mensen die blijk geven erg veel lekkere trek te hebben zo'n Koningsdagtompouce.

Dat kan door een berichtje te plaatsen op facebook of twitter, zie hieronder, of dit te sturen naar E: [email protected].