Categorieën

Service

Maak kennis met Vrijmetselarij

Maak kennis met Vrijmetselarij
Gezond

Maak kennis met Vrijmetselarij

  • Advertentie
  • 17-11-2022
  • Gezond
Maak kennis met Vrijmetselarij

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Loge Delta, opgericht in Vlaardingen, is een broederschap van ongeveer 25 vrijmetselaren die wekelijks bij elkaar komen om zichzelf geestelijk te verrijken door middel van de methodiek van de vrijmetselarij. Hiermee werken zij aan zingeving en het beter mens worden zodat zij dit ten dienste van de ander kunnen inzetten. Vraag jij je ook wel eens af of Vrijmetselarij iets voor jou is?

Dan nodigen we je hierbij van harte uit voor onze kennismakingsavond op woensdag 23 november. Deze avond houden wij een zogeheten 'openbare comparitie'. Één van de Vrijmetselaars geeft een korte inspirerende lezing waarna een gedachtewisseling plaatsvindt onder de aanwezigen. De lezing van deze avond gaat in het bijzonder over de betekenis van Vrijmetselarij en hoe dit je leven kan verrijken.

Tijdens de pauze is er daarnaast gelegenheid om onze werkplaats te bezoeken. Dit is de ruimte waar Vrijmetselaars bijeenkomen voor speciale gelegenheden. Na de pauze is er de mogelijkheid om vragen te stellen naar aanleiding van de lezing, de Vrijmetselarij en onze loge.

Omstreeks 22.00 uur ronden we af en is er nog de mogelijkheid om op informele wijze met leden van onze loge te praten onder genot van een drankje.

Deze avond wordt gehouden in ons logegebouw: Van Vollenhovenstraat 35, 3016 BG Rotterdam De toegang is vrij en partners zijn welkom. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Meld je vooraf even aan E: [email protected].

Meer info? I: www.logedelta.com.