Categorieën

Service

MAES notarissen gaat volgend jaar verhuizen

MAES notarissen gaat volgend jaar verhuizen
Nieuws

MAES notarissen gaat volgend jaar verhuizen

  • Advertorial
  • 15-12-2022
  • Nieuws
MAES notarissen gaat volgend jaar verhuizen

SCHIEDAM - MAES notarissen gaat per 1 maart verhuizen naar het MaesHuys, Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen. Al hun andere contactgegevens blijven ongewijzigd. We vroegen notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA naar het hoe en wat.

"Ons kantoor groeit. En dat betekent dat onze huisvestingsbehoefte is gewijzigd. We hadden simpelweg meer vierkante meters nodig. Maar wij verlangden eerst en vooral een meer hoogwaardige en duurzame kantooromgeving ten behoeve van onze medewerkers en onze klanten.

Wij kunnen onze klanten en onze medewerkers in de vrijstaande kantoorvilla aan het Verploegh Chasséplein dan ook op de best mogelijke wijze accommoderen. Bijvoorbeeld met gratis parkeren op eigen terrein en met laadpunten voor elektrische auto's en e-bikes. We zitten op loopafstand van het metrostation Vlaardingen-Oost. Stad- en streekbussen stoppen bij de halte op het plein. Hoe fijn is dat.

Wij kunnen nu ook de publieke ruimten (onze hospitality-desk, de lounge en de ontvangstruimten) beter scheiden van de werkplekken. In de publieke ruimten kunnen onze gasten zich welkom en op hun gemak voelen. Een bezoek aan een notaris is voor veel bezoekers immers al spannend genoeg.

Met de nieuwe huisvesting bieden wij onze medewerkers, die zich elke dag weer met grote toewijding inzetten om onze klanten onberispelijk te bedienen, wat ze toekomt: één van de allerfijnste werkplekken van de regio, met alle denkbare faciliteiten die kunnen bijdragen aan hun werkgeluk.''

Wil je meer weten of wil je nog een suggestie ter overdenking voor onder de mistletoe kijk dan op I: maesnotarissen.nl/fijne-feestdagen.