Categorieën

Service

Midden-Delfland Dag uitgebreid naar twee dagen

Midden-Delfland Dag uitgebreid naar twee dagen
Politiek

Midden-Delfland Dag uitgebreid naar twee dagen

  • Redactie
  • 12-01-2016
  • Politiek
Midden-Delfland Dag uitgebreid naar twee dagen

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - De Midden-Delfland Dag wordt dit jaar uitgebreid naar twee dagen, zaterdag 18 én zondag 19 juni. Op deze manier kunnen meer bezoekers van Midden-Delfland deelnemen aan de verschillende activiteiten.

De Midden-Delfland Dag is de dag waarop Midden-Delfland zichzelf presenteert. Hierbij organiseren gemeenten, ondernemers, organisaties en bewoners van het gebied grote of kleinere activiteiten die passen in het jaarthema en bij hun eigen plannen en activiteiten. De dag is een initiatief van de Midden-Delfland Vereniging. Een manier om het gebied en de geplande activiteiten onder de aandacht van een breed publiek te brengen, voor zowel bezoekers afkomstig uit Midden-Delfland als uit de omliggende steden.

'Midden-Delfland verbindt'
Het thema voor 2016 is 'Midden-Delfland verbindt' en is gekozen door een viertal organisaties. Het thema komt ook terug op de twee Midden-Delfland Dagen, bij Met Vockestaert de boer op (16 april a.s.), bij Monumentendag (Midden-Delfland is Mensenwerk) en bij de Tuin van de Randstad (Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight).   

Informatieavond
Deelnemers aan de Midden-Delfland Dag kunnen eventueel terecht op de informatieavond, ook als organisaties niet zeker weten of ze mee willen doen, maar vragen of ideeën hebben. De Midden-Delfland Vereniging zal uitleg geven over de Midden-Delfland Dagen. Daarna kunnen deelnemers, als ze dat willen, met andere organisaties en initiatiefnemers contact leggen om te bekijken waar samenwerking mogelijk is. 

De informatieavond vindt plaats op woensdag 20 januari 2016 om 19.30 uur bij De Buitenplaats, Zuidbuurt 85, Vlaardingen.