Categorieën

Service

Naar Keulen en Milaan

Naar Keulen en Milaan
Uit

Naar Keulen en Milaan

  • Advertorial
  • 17-02-2024
  • Uit
Naar Keulen en Milaan


SCHIEDAM - Open Art Exchange kijkt uit naar de aanwezigheid op twee belangrijke kunstbeurzen over de grens.

"Wij hebben de komende periode twee prachtige kunstbeurzen op de planning staan in Italië en Duitsland. Vanwege onze deelname aan deze beurzen is de galerie gesloten van 28 februari tot en met 3 maart en van 24 tot en met 28 april. 

U bent van harte welkom om ons op een van de beurzen te bezoeken! Als u geïnteresseerd bent, kunt u een uitnodiging aanvragen via E: [email protected].

(Un)fair
Van 1 tot en met 3 maart gaan wij voor de eerste keer naar de (un)fair in Milaan. (Un)fair presenteert internationale galeries met werken van opkomende kunstenaars en kunstenaars op het hoogtepunt van hun carrière, waarbij stukken van bekende namen worden getoond naast werken die volledig buiten de mainstream vallen en die het verdienen om ontdekt te worden. Duik in een rijk programma dat ook artistieke optredens, muzikale ervaringen en stimulerende gesprekken omvat. Het verlangen naar kunst, de vonk die het verzamelen drijft, vormt de rode draad van deze derde editie van de beurs.

Deelnemende kunstenaars:
* Steve Bandoma (DR Congo)
* Thierno Diallo (Mali)
* Casca (Angola / VK)
* Sanda Amadou (Benin)
* Kingsley Ogwara (Nigeria/Luxemburg)
* Serge Diama (DR Congo)
* Syl Loko (Benin)

Kijk voor meer informatie op de (un)fair website.

Discovery Art Fair
Van 26 tot en met 28 april doen wij weer mee aan de Discovery Art Fair in Keulen. Met een duidelijke focus op de productie van hedendaagse kunst bieden de Discovery Art Fairs direct inzicht in nieuwe trends en posities in de kunstwereld, waarbij regelmatig nieuwe gezichten aan de bezoekers worden voorgesteld. Jaarlijks nemen ongeveer 120 internationale exposanten deel aan elke beurs en presenteren hun programma aan meer dan 12.000 kunstliefhebbers en verzamelaars. 

Deelnemende kunstenaars:
* Julien Degan (Benin)
* Tchif Tchiakpe (Benin)
* Mounou Désiré Koffi (Ivoorkust)
* Kingsley Ogwara (Nigeria/Luxemburg)

Kijk voor meer informatie op de Discovery Ar Fair-website.

Open Art Exchange

Hoogstraat 85, Schiedam

Meer over Open Art Exchange →