Categorieën

Service

Nieuw bestuur en dito website VVE Platform Schiedam

Nieuw bestuur en dito website VVE Platform Schiedam
Wonen

Nieuw bestuur en dito website VVE Platform Schiedam

  • Redactie
  • 10-07-2023
  • Wonen
Nieuw bestuur en dito website VVE Platform Schiedam

SCHIEDAM - VVE Platform Schiedam timmert aan de weg met een nieuw bestuur. Walther van Houten (voorzitter) en Arie van Wingerden (secretaris/penningmeester) zijn de bestuurders, de laatste nieuw, de eerste al langer.

De twee staan voor de belangen van een groeiende groep verenigingen van eigenaren. Dat zijn er momenteel 285, waar dat er twee jaar geleden nog 125 waren. Aansluiting van een vve bij het platform kan zonder kosten. Op een totaal van negentienhonderd vve's in Schiedam er nog veel groei voor het platform mogelijk.

Veel vertegenwoordigers van die Schiedamse vve's zullen elkaar ontmoeten op een informatieavond die voor medio september op het programma staat.

Het VVE Platform Schiedam bestaat sinds oktober 2014. Van toen is ook de website waarmee het platform zich tot voor presenteerde. Dat moest anders, zo realiseerde het bestuur zich. "De hoeveelheid informatie op de website die belangrijk is voor besturen van verenigingen van eigenaren (vve's) is in de loop der jaren sterk toegenomen." Sinds kort is er daarom een nieuwe website, waarop informatie overzichtelijker te vinden is. Ook van belang voor individuele huiseigenaren, aldus VVE Platform Schiedam. Middels een vragenformulier is het ook voor hen mogelijk om prangende vragen te stellen.

VVE Platform Schiedam werkt samen met Servicepunt Woningverbetering Schiedam, VVE Belang (landelijke belangenorganisatie voor vve's en appartementseigenaren), Stichting Olivier, Branchevereniging VVE Professionals en Energiek Schiedam.