Categorieën

Service

Nieuw: één-op-één hulp bij digitale vragen

Nieuw: één-op-één hulp bij digitale vragen
Nieuws

Nieuw: één-op-één hulp bij digitale vragen

  • Advertorial
  • 15-02-2024
  • Nieuws
Nieuw: één-op-één hulp bij digitale vragen

Met zo’n drie á vijf lessen helpt de bibliotheek je een heel eind op weg; foto: Bibliotheek Schiedam

SCHIEDAM - Het DigiTaalhuis van de Bibliotheek Schiedam biedt sinds kort één-op-één hulp bij digitale vragen. Heb jij moeite met de digitale wereld of ken je iemand die het lastig vindt? Kom dan naar de bibliotheek. Dan koppelt de bibliotheek je aan een digicoach voor persoonlijke begeleiding.

Met zo’n drie á vijf lessen helpt de bibliotheek je een heel eind op weg; de digicoaching kost twintig euro. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Wanneer je je inschrijft, belt de bibliotheek je om afspraken te maken voor de persoonlijke lessen.

Met behulp van een digicoach kun je gericht aan de slag met je computervragen. Onderwerpen waar de bibliotheek mee kan helpen zijn bijvoorbeeld Windows 10 of 11, leren mailen met de outlook app, omgaan met verschillende internet browsers en onderhoud. Ook kan de bibliotheek je helpen tablets en telefoons beter te leren gebruiken. Leer alle knoppen kennen en ontdek hoe je kan internetten, apps downloaden en in- stalleren. Ook e-books kunnen aan de orde komen.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →