Categorie├źn

Service

Nieuwe brandweerdirecteur

Nieuwe brandweerdirecteur
112

Nieuwe brandweerdirecteur

  • Redactie
  • 19-02-2020
  • 112
Nieuwe brandweerdirecteur

Michiel van Kruijsbergen; foto: veiligheidsregio


SCHIEDAM - Michiel van Kruijsbergen wordt de nieuwe directeur Brandweer bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Van Kruijsbergen (uit 1975) begint op 14 april met zijn werk. 

Van Kruijsbergen werkte al langer dan twintig jaar in het werkveld van openbaar bestuur en de fysieke veiligheid. Voorafgaand aan zijn laatste functie van gemeentesecretaris in Woerden én algemeen directeur van de ambtelijke organisatie in Woerden en Oudewater, was hij gemeentesecretaris in Leerdam en Bernisse. Daarvoor werkte hij als adviseur en projectleider bij het Havenbedrijf Rotterdam, Rijkswaterstaat en de gemeente Rotterdam.

Michiel van Kruijsbergen: “De brandweer is een bijzondere organisatie die een cruciale rol vervult in de samenleving. Deze professionals staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar klaar voor de samenleving. Ze gaan door het vuur en zijn zeer betrokken. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken en ik wil daar graag verantwoordelijkheid voor dragen. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met het directieteam verder invulling te geven aan de strategie en koers van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.”