Categorieën

Service

Nog net geen staande ovatie voor Ovation

Nog net geen staande ovatie voor Ovation
Nieuws

Nog net geen staande ovatie voor Ovation

  • Redactie
  • 15-04-2016
  • Nieuws
Nog net geen staande ovatie voor Ovation
SCHIEDAM - Het was druk vanmorgen, op en rond de Nieuwe Waterweg. De Ovation of the Seas bracht zo'n vierduizend gasten - plus personeel - over het water naar Rotterdam. Maar het aantal mensen dat langs de kant stond, was misschien nog wel indrukwekkender. Op gekende plaatsen als het Hoofd in Schiedam, maar ook op het wandelhoofd van Pernis, bij het Deltahotel in Vlaardingen en op minder gezellige plekken tussen industrie- en havenactiviteit schaarden zich mensen om de oceaanreus te zien en welkom te heten. En ze moesten het daar een tijd volhouden, want het tweede cruiseschip van het jaar, na de MS Rotterdam vorige week, lag wat achter op het uitgedokterde schema.

Het weertje kan het nooit geweest zijn dat de mensen naar buiten lokte. Een paraplu was keihard nodig - en dat verhinderde de mensen dan wellicht voor die staande ovatie voor de Ovation of the Seas. Het was gewoon baggerweer, dat de fotografen - en dat zijn we tegenwoordig toch allemaal - voor wat probleempjes stelde. Zonder zonnetje dat alles helder en mooi maakt, was de uitdaging voor de knippende en zoomende enthousiastelingen mogelijk nog wel groter.

Wij van Schiedam24 zijn er benieuwd naar. Zelf kwamen we met bijgaande foto's op de proppen: ze geven een beeld, maar zullen de fotoboeken nooit halen. Misschien is het anderen wel gelukt de Ovation of the Seas zo vast te leggen dat er echt schoonheid in doorstraalt? Een foto die het verdient groot aan een muur te komen, of over tientallen jaren nog in een boek te vinden te zijn? Stuur de redactie uw foto('s) op, als u wilt met naam en toenaam, dan plaatsen wij die later op de dag in een mooi overzicht, zodat alle lezers van deze site er kennis van kunnen nemen. Ook als uw foto's  'gewoon goed' zijn, want het aantal mensen dat blij wordt als zij een reus als van rederij Royal Caribbean zien, al is het op de plaat, is en blijf groot. Een foto vanuit uw perspectief, door uw 'ogen' gezien, we ontvangen ze graag, via [email protected].