Categorieën

Service

O'Tacos trekt in bij Johnny's Burger

O'Tacos trekt in bij Johnny's Burger
Winkelen

O'Tacos trekt in bij Johnny's Burger

  • Redactie
  • 10-02-2023
  • Winkelen
O'Tacos trekt in bij Johnny's Burger

SCHIEDAM - O’Tacos komt naar Schiedam. De Franse tacoketen ‘trekt in’ bij Johnny’s Burger op het Nieuwlandplein. Dit meldt het vakblad Food Clicks.

Johnny’s Burger Company en O’Tacos gaan samenwerking in een proefproject waaraan zo’n dertig vestigingen van de eerste meedoen. In de filialen van het hamburgerrestaurant worden ‘virtuele keukens’ ingericht. Dat betekent zo veel als dat de klant - online - bestelt bij O’Tacos, maar dat het eten wordt klaargemaakt door Johnny’s Burger.

“We zijn ontzettend blij met de overeenkomst die tot stand is gekomen met O’Tacos. Johnny’s Burger en O’Tacos zijn producten die goed aansluiten op elkaar en elkaar perfect aanvullen. Zo zijn beide merken snelgroeiend én hanteren we dezelfde strenge kwaliteitseisen aan het eten”, zo laat Tarek Cherkawi, directeur en oprichter van Johnny’s Burger Company, optekenen in het vakblad. Hij stelt dat zijn bedrijf het merk O’Tacos in de komende jaren verder gaat ontwikkelen voor de Nederlandse markt. 

Voor O’Tacos betekent de overeenkomst met het bedrijf van Cherkawi de mogelijkheid om zijn aanwezigheid in Nederland uit te breiden zonder de hoge kosten en het vele werk die gepaard gaan aan het vinden, openen, inrichten en openhouden van eigen filialen in den lande. 

O’Tacos is een van oorsprong Franse keten, begonnen in Grenoble ruim zeven jaar geleden, met momenteel in Nederland filialen in Utrecht en Maastricht. In België kent het ruim vijftig vestigingen, in Frankrijk nog veel meer. Het bedrijf verkoopt ‘de Franse taco’, en zet sterk in op online-marketing.

Pieter Daems, algemeen manager bij O’Tacos International: “Vanuit O’Tacos hebben we alle vertrouwen in deze samenwerking tussen twee kwalitatieve merken. We voldoen samen aan alle voorwaarden om dit tot een succes te maken en een nieuwe vorm van franchisen te introduceren in de Nederlandse markt.”

In de plannen van de twee nieuwe horecapartners gaat de Schiedamse vestiging, samen met enkele andere, ook in het restaurant taco’s aanbieden. Gasten die op het Nieuwlandplein aanschuiven kunnen dus kiezen uit twee ‘menukaarten’.