Categorieën

Service

Ondernemers Maatschappij doneren voor SUN

Ondernemers Maatschappij doneren voor SUN
Gezond

Ondernemers Maatschappij doneren voor SUN

  • Advertorial
  • 11-02-2022
  • Gezond
Ondernemers Maatschappij doneren voor SUN

Muchall (l) overhandigt de symbolische cheque aan Sprong


VLAARDINGEN - De ondernemers die deeluitmaken van de Maatschappij (voor Nijverheid en Handel) in deze regio, overhandigden vanmorgen een cheque aan de Stichting Urgente Noden (SUN) Waterweg. Die organisatie kan nu 4100 euro extra inzetten voor steun aan mensen die het nodig hebben.

Normaliter houdt de Maatschappij rond de kerstdagen een diner waarop geld wordt ingezameld, maar dit jaar was daarvan geen sprake. Daarom klommen de bestuurders van de afdeling in de telefoon om hun leden te vragen bij te dragen 'voor het goede doel'. Dat resulteerde in een bedrag van 4100 euro, dat vandaag door voorzitter Cedric Muchall in Vlaardingen kon worden overhandigd aan SUN-penningmeester Sjaak Sprong. 

Wat de Maatschappij betreft blijft het niet bij dit bedrag. De ondernemersorganisatie roept alle ondernemers van de regio op nog eens te kijken wat de mogelijkheden zijn om deze nieuwe maar belangrijke organisatie in de Waterwegregio bij te staan. Dat kan met geld, maar ook met producten of diensten in natura. 

SUN Waterweg heeft als doel financiële steun te verlenen aan mensen met urgente noden. "Mensen die door welke oorzaak dan ook de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. We geven hulp aan mensen die tussen wal en schip dreigen te raken." Dan gaat het vooral om mensen die geen beroep (meer) kunnen doen op een uitkering, aanvullende uitkering of enige andere wettelijke regeling.