Categorie├źn

Service

Overvaller opgepakt na aanrijding

Overvaller opgepakt na aanrijding
Nieuws

Overvaller opgepakt na aanrijding

  • Redactie/Flashphoto
  • 30-08-2022
  • Nieuws
Overvaller opgepakt na aanrijding

Foto's: Flashphoto


SCHIEDAM - Een woningovervaller is vanmiddag in Schiedam aangehouden nadat hij bij een aanrijding betrokken was.

Op de Parkweg reden vanmiddag een automobilist en een scooterrijder tegen elkaar. Hierbij raakte de scooterbestuurder, een oudere man, gewond. Een getuige belde direct de hulpdiensten vanwege dit ongeval. Echter, deze zelfde getuige herkende de betrokkene bij deze aanrijding als de persoon die hem eerder vandaag had bedreigd met een vuurwapen na een woningbraak. Hij gaf deze informatie ook gelijk door aan de politie, die vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse kwam. Met de hand op het vuurwapen hebben meerdere agenten de betrokken man direct aangehouden.

Een ambulance kwam ook ter plaatse om de gewonde scooterrijder te behandelen. Zowel de auto als de scooter hebben schade opgelopen. De politie heeft ter plaatse de auto nog doorzocht, mogelijk op zoek naar spullen van de eerdere woninginbraak.

Of de getuige de bewoner van de woning is waar ingebroken is, of een voorbijganger die de inbrekers betrapte, is momenteel nog onduidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek. De aangehouden man is overgebracht naar het politiebureau.