Categorieën

Service

Party Criminals en Wannebiezz op Brandersfeesten

Party Criminals en Wannebiezz op Brandersfeesten
Uit

Party Criminals en Wannebiezz op Brandersfeesten

  • Redactie
  • 26-08-2019
  • Uit
Party Criminals en Wannebiezz op Brandersfeesten

De Wannebiezz, gisteren nog op het Vlaardingse Zomerterras; foto: Richard Sloot


SCHIEDAM - Party Criminals en de Wannebiezz. Die twee feestbands moeten de muzikale trekkers worden van de Brandersfeesten.

De Party Criminals staan op vrijdag 27 september geprogammaeerd op het Land van Belofte. "Een band die te gek nog niet genoeg vindt", aldus de organisatie. De band brengt muziek met zowel rock en funk als 'Nederlandse uitsmijters'.

Op zaterdag is het de beurt aan de Wannebiezz. De Schiedamse band - met sterke Vlaardingse invloeden - zal als vanouds ieder mee aan het zingen krijgen met hun hilararische show.

Andere muziek is in het Brandersweekend te beleven in het Theater aan de Schie. Daar is het dan 'Summer of love’, nostalgisch terug naar de muzikale zomer van 1967, die van  love & peace.

Het Kloosterplein kleurt tijdens de Branderfeesten vooral tropisch: het wordt ‘Shine-Salsasquare’. Caribische muziek en lekker eten van Toost – Foodtruckfestival moeten Schiedam vrolijk stemmen en los in de heupen krijgen.

En uiteraard brengen veel horeca-ondernemers in de stad hun eigen programmering tijdens de Brandersfeesten. Daaraan wordt hier en daar nog hard gewerkt.

PS. De Wannebiezz zzzz-en er natuurlijk lustig op los: twee zetten daarom.